torsdag den 27. oktober 2011

Græskar


I går købte jeg et kæmpe græskar, og far og søn hyggede sig med at lave et uhyggeligt hoved. Det blev rigtigt flot og det var endda første gang de prøvede at skære og udhule et græskar (hvem mon har gjort det før dem herhjemme??!!)
Jeg fjernede alle kernerne fra græskarkødet og kogte dem i 20 min i saltvand, der lige dækkede kernerne i gryden. Så blev de tørret i et viskestykke og røg i ovnen med lidt salt på i ca. 10-12 min på 250 grader.
Det tog ret lang tid i ovnen, fordi kernerne ikke var tørret godt nok inden de røg i ovnen. Jeg havde ellers læst mig til, at de skulle have høj varme i ca. 3-5 min...


De duftede fantastisk og smagte lige sådan.
Græskarkødet blendede jeg og har en idé om, at jeg får lave en skøn kage i weekenden, men nu må vi se. Der er mange aftaler i denne weekend.

God weekend til alle :-)