lørdag den 6. februar 2016

Snickerskage - i en sundere udgave



Jeg er endnu ikke træt af dadler, så derfor kan du se opskriften på en kage jeg bagte i dag.

Bageform str. 18 - 20 cm

4 økologiske æg
150 g mandelmel (blend evt. dine egne mandler til mel)
100 g modne dadler (uden sten)
2 store spsk. peanutbutter (sukkerfri, smooth eller chruncy)
½ tsk. salt
1 spsk. agavesirup, honning eller sødestof f.eks. ISIS SØD eller Sukrin, Sukrin+ eller Sukrin Gold
2 tsk. HUSK

Kom alle ingredienser i en blender/minihakker og blendes. Hæld massen i en form.
Bag kagen ca. 20 minutter ved 200 graders varmluft - ikke for længe, så bliver den for mørk i kanten.
Lad kagen køle helt af.



Topping
1 god håndfuld saltede peanuts
100 g mørk chokolade, gerne sukkerfri

Smelt chokoladen. Smør et tyndt lag chokolade på kagen, så nødderne lige kan sidde fast. Læg nødderne på og fordel resten af chokoladen og lad det løbe lidt ned ad siderne.



Inspiration er herfra.