søndag den 17. april 2016

Fyldte hindbærchokolader



For nylig købte jeg nogle nye chokoladeforme, bl.a. en hindbærform. Jeg fornemmer, at vi lige skal lære hinanden at kende før resultatet bliver helt perfekt!
Men nøj - de smager sørme godt, når de er lavet af mørk chokolade og har fyld af hindbærganache :)


I dag var de heldige modtagere min svoger og min nevø, der holdt fælles fødselsdag og lige skulle have en lille ekstra gave.

Opskriften er fra tv - Den Store Bagedyst.



Lys hindbærganache som fyld i chokolader
nok til ca. 15-20 chokolader

125 g lys chokolade
25 g piskefløde
25 g hindbær
7 g saltet smør
et lille bitte nip salt

Den lyse chokolade smeltes over vandbad.
Fløde og hindbær opvarmes til ca. 80 grader og emulgeres (røres) forsigtigt med den smeltede chokolade.
Tilsæt smørret lidt ad gangen sammen med et lille nip salt.
Afkøl til stuetemperatur.