onsdag den 31. august 2016

Brombærmuffins


Når man selv har plukket og er blevet revet og stukket af torne, så smager disse muffins bare endnu bedre :)



Brombærmuffins
16 stk
4 æg
3 dl. sukker
1 spsk. vaniljesukker
300 g revet marcipan (læg 30 min i fryser først)

4 dl hvedemel
1 tsk. bagepulver
125 g smeltet smør

150 g groft hakket hvid chokolade
150 g friske skyllet og tørret brombær (eller frosne)

Tænd ovnen på 175 grader.
Stil 16 muffinsforme i en metalholder til muffins/cupcakes.
Pisk æg, sukker og vaniljesukker til det bliver helt lyst, ca. 5-7 minutter. Riv imens den let frosne marcipan.
Bland marcipanen i æggemassen og rør det godt sammen.
Sigt mel og bagepulver og vend det i dejen. Tilsæt smeltet smør og rør det let sammen.

Vend nu den hakket hvide chokolade i og fordel dejen i 16 muffinforme (ikke cupcake-forme). Fordel brombær på muffins og bag i ca. 25 minutter. Test om der hænger dej på en tandstik eller en kniv.

Tag dem straks ud af bageformen og lad dem køle af på en bagerist. Når de er afkølet og hvis der bliver nogle tilbage, så kan de enten pakkes i en frysepose og fryses eller de kan holde sig i en plastpose i et par dage.

De smager simpelthen så fantastisk :)