fredag den 9. november 2018

Romkugler



Hjemmelavet romkugler er så meget bedre end de købte...



Romkugler
12 stk.
300 g chokoladekage
50-75 g revet marcipan
2 spsk. hindbærsyltetøj (gerne uden kerner)
2 spsk. citronsmørcreme (eller Nutella)
1,5 tsk. romessens

ca. 120 g krymmel

Smulr kagen til små krummer med hænderne eller kør den i en foodprofessor. Tilsæt revet marcipan, syltetøj, smørcreme (eller Nutella) og romessens. Rør det hel godt sammen i en røremaskine.
Smag dig frem til den rette smag og tilsæt flormelis, hvis konsistensen er for blød og tilsæt lidt syltetøj eller Nutella, hvis den er for tør.

Vej kuglerne af til 40 gram og tril dem i krymmel, mens de er nyrullet og let fugtige. Opbevares på køl.

Disse lyserøde/lyseblå kugler er uden romessens og har i i stedet fået tilsat lidt citronessens.