Lakridskaramel
25 g honning
100 g sukker
80 g glukosesirup
110 g piskefløde
10 g smør
1 -2 spsk sød lakridssirup
2-3 tsk lakridsgranulat
Bland honning, sukker og glukosesirup og kog langsomt op til sukkeret er smeltet og farven er lys karamel. Varm piskefløden op til næsten kogepunktet, så den er klar når karamellen er færdig. Hæld fløden i karamellen af 3 omgange og rør kraftigt ved hver tilsætning. Pas på det koger voldsomt op.
Tag karamellen af varmen og rør smør i. Tilsæt også lakridssirup og granulat.
Fordeles i formen, når karamellen er max 30 grader varm. Luk skallerne og opbevar køligt.
25 g honning
100 g sukker
80 g glukosesirup
110 g piskefløde
10 g smør
1 -2 spsk sød lakridssirup
2-3 tsk lakridsgranulat
Bland honning, sukker og glukosesirup og kog langsomt op til sukkeret er smeltet og farven er lys karamel. Varm piskefløden op til næsten kogepunktet, så den er klar når karamellen er færdig. Hæld fløden i karamellen af 3 omgange og rør kraftigt ved hver tilsætning. Pas på det koger voldsomt op.
Tag karamellen af varmen og rør smør i. Tilsæt også lakridssirup og granulat.
Fordeles i formen, når karamellen er max 30 grader varm. Luk skallerne og opbevar køligt.
Chokolade fra Callebaut.
Farver fra Rich and Roxy.
Farver fra Rich and Roxy.
Formen er Silikomart og hedder Tritan, Onda-P square