PynteKagen

- en blog fyldt med søde sager

fredag den 25. juli 2025

Chokoladebar med 3 slags fyld

›
At Dubai chokolade er en favorit for tiden er ikke en overdrivelse, men samme type knas kan sagtens bruges til meget andet. "Knas'e...
tirsdag den 8. juli 2025

Dadelbar med knas

›
Denne dadelbar er virkelig god og er støbt i knasende mørk chokolade. Den er uden sukker, hvis du undlader honning. Der kan varieres i smage...
lørdag den 28. juni 2025

Moussekage med rabarber og mandler

›
Lille fin kage til en sommerdag. Inde i rabarbermoussen findes en lille kagebund med et lag af mandler vendt i smeltet sukker og så en lag l...
fredag den 20. juni 2025

Banankage med chokolade

›
Banankage med Marsbar og mørk chokolade. Lækker fugtig og med et strejf af  “chewy” karamel pga. den tilsatte Marsbar. Brug altid meget modn...
mandag den 16. juni 2025

Chokoladecupcakes med pistaciecreme og knas

›
Disse cupcakes er virkelig gode og har en skøn blød konsistens og chokoladesmag. I midten af kagen gemmer der sig pistaciecreme med Kadayif ...
fredag den 16. maj 2025

Sommerkage med havtorn, hvid chokolade og knas

›
Denne kage har en virkelig god kombination af smag og konsistens. Nederst er en mazarinbund og ovenpå knasende pistaciecreme ("Dubai...
›
Start
Vis internetversion
Mit billede
Nanna (Pyntekagen)
København, Denmark
Velkommen. Har du spørgsmål til en af mine opskrifter, er du velkommen at skrive til mig på pyntekagen@gmail.com. Hvis du ønsker at bruge opskrifter eller andet fra min blog, bedes du venligst henvise eller linke til denne blog.
Vis hele min profil
Leveret af Blogger.