Med dadler, peanutbutter og mørk chokolade.
Bund
50 g havregryn
50 g mandelmel
30 g fibersirup (sukkerfri)
25 g kokosolie
Karamel
100 g dadler uden sten (lagt i blød i varmt vand)
60 g smooth eller crunchy peanutbutter
lidt vand
Overtræk
Hakket saltet peanuts
100g mørk chokolade 70%
1 spsk kokosolie
Blend havregryn og mandelmel og tilsæt fibersurip og kokosolie (smeltet). Fordel i en silikoneform med 8 aflange huller (som til en myslibar).
Bag ved 200 C i 20 minutter. Tag formen ud og afkøl.
Imens blendes dadler (uden vand) med peanutbutter og 1 spsk vand. Fordel på de bagte bunde. Pres lidt hakket peanuts ned i karamellen. Stil i fryser til karamellen bliver hård.
Smelt chokoladen over vandbad med kokosolie. Hæld i en beholder med passende plads til at dyppe en hel snickers bar. Dyrp en ad gangen og drys med hakket peanuts. Stil på køl.
Snickers opbevares på køl til servering.