tirsdag den 23. februar 2010

Blomsterkage i grønne farver




Dagens kage er en fødselsdagskage til en kollega. Kagen indholder 3 hjemmelavet bunde og har et lag med rabarber/jordbærmousse og et lag tobleroneganache. Langs kanten er der først et bånd af marcipan og herefter er kagen overtrukket med sugarpaste. Pynten er også sugarpaste og et par sukkerkugler.
Kagen måler 25*25 cm og er 7 cm høj. Der er kage nok til 18 personer.

Ganache:
Toblerone hakkes.
Piskefløde varmes til næsten kogepunktet og hældes over chokoladen. Lad det stå et par minutter. Rør stille og roligt i blandingen til chokoladen er helt udrørt. Sæt husholdningsfilm over, helt ned på selve blandingen, så der ikke dannes kondens. Stilles til afkøling i køleskab til næste dag. Piskes langsom op til en cremet konsistens. Pas på - hvis du overpisker vil det blive grynet!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar