lørdag den 29. maj 2010

Til mor og far



Albert og Oscar synes deres mor og far skulle have en kage i overraskelse, nu hvor de har været gift i 12½ år, altså kobberbryllup.
Kagen har 2 vaniljebunde og 1 chokoladebund. I kagen er der jordbærmousse og creme af lys og mørk chokolade. Der er smurt Wiltons buttercream over hele kagen inden den blev overtrukket med næsten 100% sugarpaste (der var lige 10% marcipan i også). Desværre havde jeg valgt en ny slags sugarpaste og den revnede og krakelerede meget nemt. Øv øv og atter øv. Jeg fik dog de fleste og værreste revner dækket med blomster og mini hjerter.
Kagen måler 23x37 og er 8 cm høj.
Mon ikke kagen bliver spist alligevel?
Tillykke og god dag.

3 kommentarer:

  1. Den ser rigtig fin ud, men hvor er det irriterende når råvarene driller.

    Din bort er vildt sød !

    Hyggehygge
    Marianne

    SvarSlet
  2. Tak for det. Ja, normalt køber jeg sugarpaste hos Kagebutikken, men dette var fra KageKompagniet. Det er mere blødt at arbejde, men revner nemmere... Nå, men øvelse gør mester - håber jeg.

    SvarSlet
  3. Super fin kage:). Det ser simpel hen så godt ud med billedet på.

    SvarSlet