søndag den 20. juni 2010

Kage med fine sko
Let sommerkage til salgsmøde i modebranchen. Godt nok er det ikke sko, de sælger, men det var måske en overvejelse værd? Kagen har 3 lyse lagkagebunde, fyld af blandet røde bær med frisk lime og mørk chokolade/nutella creme. Smurt op med vaniljesmørcreme og overtrukket med lyserød fondant. Sko, blomster og kant er sugarpaste/fondant.
Kagen måler 25x25 cm og er 6 cm høj.

7 kommentarer:

 1. Tak. Mine første sko...

  SvarSlet
 2. Wauw, den er virkelig flot :D

  SvarSlet
 3. Den er rigtig flot, og elegant !

  SvarSlet
 4. Hold da op den er flot! :)

  SvarSlet
 5. Hej kigger tit herinde :o)
  Tænkte hvilke slags fyld der er din yndlings og passer bedst sammen...kan se du tit bruger tobleronecreme og hindbær el bl.røde bær...skal snart lave en kage og så må den jo gerne smage godt ;o) For mig er det en by i rusland hvad der smager godt sammen og om der for meget bare med bærmouss på forhånd tak :o) Mvh nathalia

  SvarSlet
 6. Hej Nathalia
  Tak for dine kig på min blog:-)
  Kombinationen af hindbærmousse og Tobleronecreme er nærmest en klassiker blandt kager-elskere. Det er en super god kombination, som alle i min familie og vennekreds elsker. Jeg kan også godt anbefale kokos-mousse og hvis du bager en god chokoladekage er den skøn kun med 2 lag bærmousse. Det gjorde jeg med min Tøseaften-kage (se under Blomsterkager). Den var himmelsk og rub og stub blev spist:-)

  SvarSlet