lørdag den 21. august 2010

Bryllupskage ... kursus
I dag har jeg været på kursus hos Ulla hos Specialkøbmanden. De har åbnet en ny butik på Østerbro og den er super god. Stor, rummelig og et kæmpe køkken, hvor man bliver undervist. Det var et godt kursus, der gav mig mange gode fif og teknikker og selvfølgelig en trang til at købe alverdens redskaber. Uha uha...! Selv om jeg har lavet kager længe, så er der altid nogle gode ting at hente på et kursus.
Vi fik hver 2 rigtig gode chokoladekager, der skulle smøres op med "smør"creme (uden smør) tilsat appelsinpasta, overtrækkes og pyntes som man nu havde lyst til. Jeg valgte en helt hvid kage og pynt i svag koralfarve. Rosen er jeg rigtig tilfreds med og har gemt den som "skabelon". Kagen blev delt med familie og venner hjemme i privaten.

3 kommentarer:

 1. Hej Nanna,

  sikke en masse fine kager du har lavet på det sidste!

  Hvem der dog bare boede i Kbh. så man kunne komme på kursus, og kunne lære at lave så fine roser :o) Det er bare en rigtig sød kage :o)

  knus
  Camilla

  SvarSlet
 2. Hej Nanna
  Sikke flotte kager du laver:) Er selv lige startet på denne skønne hobby og søger lige nu på nettet om smørcremer til at smøre kagerne op med og faldt over din side. Du skriver du har smurt denne kage op med "smørcreme" uden smør, er du villig til at dele opskriften ? :) Min opskrift på smørcreme, er ok, men syntes den kan smage lidt for meget af smør!
  Kh Christina

  SvarSlet
 3. Hej Christina
  Velkommen til denne skønne kage-verden. Det er en dejlig (velsmagende) hobby.
  Det er lidt snyd med smørcremen, den er nemlig færdiglavet fra Wilton og fås her: http://specialkoebmanden.dk/search/white-ready-to-use-decorator-icing-smoercreme-964.html?q=sm%C3%B8rcreme&qf.x=4&qf.y=2
  Vi kom appelsinpasta i den dag på kurset. Du kan også lave nutella-smørcreme. Det smager heller ikke af smør.
  God fornøjelse.

  SvarSlet