onsdag den 16. februar 2011

Kiksekage og tebirkes


Vinterferie - så må man godt hygge med lidt godt. Min datter og jeg fik lyst til at prøve en kiksekage, og det er rigtig mange år siden jeg sidst lavede sådan en. Opskriften fandt jeg bl.a. hos her hos Thomas Herman. Vi brugte runde Marie-kiks, men en anden gang vil jeg finde nogle af de rigtige aflange kiks til formålet. Disse blev lidt bløde i det.Tebirkes er 2.hold!!! De første forsvandt i løbet af 2 dage med overnattende venner og veninder...
Opskriften er fra Amo's bagebøger, som er rigtig gode til mange formål.

4 kommentarer:

 1. Åhh hvor kiksekage dog bare minder mig om min barndom, så tusinde tak for at du har vækket minderne til live. Det ser lækkert ud ;)

  SvarSlet
 2. Uhhhhh kiksekage - Det er godt nok mange år siden jeg sidst har lavet sådan en, men tænderne løber da godt nok i vand nu...

  Har kigget på den tebirkes opskrift men tænkt at de nok ikke... Ville blive som rigtige, men det kan jeg forstå at de gør... Så skal de da prøves !

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
 3. Jeg eeeeeeelsker kiksekage, sådan rigtig iskold kiksekage. Men det er godt nok også mange år siden at jeg har fået det, det må prøves snart:)

  SvarSlet
 4. Ja en kiksekage er bare skøn og ja, et minde fra før i tiden. Men den smager godt og især hvis man lige putter lidt appelsinskal i som i denne. Husk at bruge de rigtige kiks, så de ikke bliver bløde.
  God fornøjelse:-)

  SvarSlet