mandag den 25. april 2011

Påskeæg


Til min skønne families påskefrokost i dag havde jeg lavet en lille påskekage. Det var en kage lagt sammen i et pappåskeæg og den bestod af mandelbunde og chokoladebunde, fyld af både hvid chokolademousse med granatæble og passionsmousse. Kagen blev smurt op med nutellacreme og overtrukket med marcipan blandet med lidt sugarpaste.


Langs kanten lå små chokoladeæg og sløjfe-båndet er præget med en mønsterpræger.Jeg havde også lavet et tvillingeæg til en anden dejlig famile, der trængte til et påskeæg:-)


Kagerne måler 26 cm fra spids til bund.

Sådan ser kagen med lilla bånd ud indeni:

5 kommentarer:

 1. hvor må det være skønt at få sådan et påskeæg!! de er flotte og se lækre ud

  SvarSlet
 2. Nanna din søde pige. Tusind tak for fantastisk påskekage. Vi var alle vilde med den - børnene vil gerne høre, hvor man kan købe de små chokoladeæg, som var rundt i kanten? Den var virkelig lækker. Vi ses. Knus Louise, Kasper, Calvin og Fiona

  SvarSlet
 3. Birgitte: Tak.

  Louise & Co: Velbekommen. Hyggelig overraskelse, ikke? De små chokoladeæg er købt i Fakta, og hvis I er hurtige, så kan I måske få dem endnu. De er i poser med en gul/orange kant og hedder: Mini mini eggs. Hils alle:-)

  SvarSlet
 4. Hvor ser den god ud. Vil gerne lave den til min fødselsdag, men er lidt ny i kagedeko.. Så jeg har et par spørgsmål: Hvad bagte du bundene i? Og da de var færdig bagte hvordan fik du dem så til at passe i papægget?? Og et sidste spørgsmål, tro du den vil smage godt kun med chokoladebunde?? Jeg er allergisk over for mandler.
  Mvh Mette

  SvarSlet
 5. Hej Mette
  jeg har lavet en slags how-to på disse kagepåskeæg. Se her:
  http://pyntekagen.blogspot.dk/2011/05/how-to-fyldte-paskeg.html

  Jeg vil ikke været i tvivl om, at de også passer fint med chokoladebunde eller vaniljebunde :D

  SvarSlet