En roulade er skabt:-)
Først blev bærrerne plukket og her fik jeg god hjælp af familien.
Så blev der pillet små grene af 350-400 g bær og de blev kogt sammen med 100 g sukker. Heri kom 1 tsk vaniljesukker 0g 1 stk. husblas.
Bunden blev bagt, drysset med sukker og vendt over på et nyt stykke bagepapir. Så lod jeg bunden kølede lidt af, mens den var dækkket af et fugtigt viskestykke. Herefter smurte jeg et tyndt lag nutella på og så kom bærrerne, hvor jeg havde hældt det meste af saften fra.
Først blev bærrerne plukket og her fik jeg god hjælp af familien.
Så blev der pillet små grene af 350-400 g bær og de blev kogt sammen med 100 g sukker. Heri kom 1 tsk vaniljesukker 0g 1 stk. husblas.
Bunden blev bagt, drysset med sukker og vendt over på et nyt stykke bagepapir. Så lod jeg bunden kølede lidt af, mens den var dækkket af et fugtigt viskestykke. Herefter smurte jeg et tyndt lag nutella på og så kom bærrerne, hvor jeg havde hældt det meste af saften fra.