lørdag den 4. februar 2012

Chokoladehjerte i skjul


Jeg har afprøvet min nyeste bageform. Jeg fandt den hos De Leukste Tarten Shop i Holland, da jeg skulle bestille varer. Her er den over 100 kr billigere end herhjemme og så ville det jo være fjollet, hvis jeg ikke liiige bestilte den, nu jeg alligevel skulle betale for fragten...
Der fulgte et lille hæfte med formen med 4 forskellige opskrifter. Jeg valgte chokoladekagen.

Sådan ser formene ud:


Sådan ser de bagte bunde ud:


Den nederste...


og den øverste:


Kagen er samlet og har lige for en sikkerheds skyld fået et stykke kageplastik omkring sig:


Kagen trækker mens man laver frosting. Min blev dog pakket ind i husholdningsfilm og trak til næste dag, hvor den blev pyntet med en både sød og samtidig frisk Orange Frosting.


Og så højdepunktet:

Indeni kagen er der et fint hjerte - her er det fyld af ganache (Marabou mælkechokolade med appelsinkrokant). Man kan også fylde med is eller mousse.
Næste gang vil jeg prøve en af de andre opskrifter i hæftet eller måske en Drømmekage...

10 kommentarer:

  1. Man må bare overgive sig! Sikke point man må få med den der....

    SvarSlet
  2. hvor er den fin :-) Den kunne jeg da også være tilbøjelig til at komme til at købe..

    SvarSlet
  3. Ja den er SÅ fiiin den form :) har den god nok ikke selv -endnu ;)

    SvarSlet
  4. Den er bare så flot, og super aktuel her til valentine;-)

    SvarSlet
  5. Ser rigtig godt.. Kunne godt tænke mig sådan en form........

    Og flot som du har swirvlet på kagen ..

    Hyggehygge
    Marianne

    SvarSlet
  6. Nå det er sådan de kager bliver lavet - jeg har undret mig :-)
    Tak for at løse mysteriet.

    SvarSlet
  7. Ja, det er en rigtig sød form her i denne Valentine-tid. Mine kolleger fik dejlige rester i dag - stor succes.
    Bestemt ikke sidste gang jeg bager i denne form :D

    SvarSlet
  8. Hvor er den fin! Jeg er vild med den flotte farvekombination.. den giver en smuk kontrast :-)
    *ChokoladeStine

    SvarSlet
  9. Hejsa
    Har selv købt denne form og min datter også, men har ikke haft fornøjelsen at bage i den endnu...Jeg har fået at vide at Der går utroligt meget fyld til denne kage...Ved ikke om det Passer...
    I opskrift hæftet er de to af opskrifterne med kagemix, hvis jeg husker rigtigt...
    Ville gerne bage red velvet cake i den og en slags frugt mousse :o)...Ved bare ikke lige hvilke opskrift der passer til denne form...

    Har du en opskrift jeg kan bruge, med mål der passer på kage og mousse...Hellere for meget dej end lidt, så smider jeg bare nogle muffins i ovnen :o)

    Jeg er ikke så god til engelsk, så bogen hjælper mig ikke ret meget...
    Sikke en smørre

    KH Nathalia

    SvarSlet
  10. Hej Nathalia
    Jeg her fundet den opskrift jeg har brugt. Den er fra "The Hummingbird Bakery Kagebog". Jeg vil nok lave 1½ portion, for der bruges en del dej til den form, synes jeg, at jeg kan huske.
    Jeg blogger opskriften om lidt.
    Mht. fyld inden i, kan du se, hvilken opskrift jeg brugte og at jeg brugte dobbeltportion af den.
    Held og lykke.

    SvarSlet