lørdag den 16. marts 2013

Nem frosting



Jeg har prøvet en ny frosting. Den er god og meget nem at lave. Den smager meget af chokolade...

Chokoladefrosting
250 g stuetemp. smør (gerne usaltet)
350 g flormelis
250 g kakao (usødet)
1-2 spsk. mælk

Sigt flormelis og kakao og rør det sammen med det bløde smør. Efter 4-5 min tilsættes mælken (evt. mere hvis nødvendigt). Pisk igen er par minutter.

Hvís du ikke ønsker chokoladesmag, kan du bruge denne opskrift:

Vaniljefrosting
140 g stuetemp. smør (gerne usaltet)
280 g sigtet flormelis
2 spsk mælk
Vanilje essens/vaniljekorn/vaniljesukker efter smag

Sigt flormelis og evt. vaniljesukker og rør det sammen med det bløde smør. Har du brugt essens eller vaniljekorn tilsættes dette direkte i smøret. Efter 4-5 min tilsættes mælken (evt. mere hvis nødvendigt). Pisk igen er par minutter.