tirsdag den 16. april 2013

Blomster til værtinden



Til dagens værtinde havde jeg en buket blomsterpops med.

Det er drømmekage med overtræk af rød chokolade med en anelse pebermynte.



I skjuleren var der oasis, hvor jeg først stak pops'ene ned i. Så pyntede jeg med krøllet silkepapirskugler, der blev sat fast med en limpistol.
En stor rød sløjfe fuldendte værtindegaven.

Drømmekagepops
300 g drømmekage
4 spk. flormelis
2 spk. cacao
2 tsk. hindbærsyltetøj (helst uden kerner)

4 spk. flødeost (natural eller med chokoladesmag) eller
4 spk. frosting (chokolade, vanilje eller lign.) eller

Ovenstående er blot vejledende. Smag dig frem til din favoritsmag.

Lav kagen til kagekrummer. Tilsæt de øvrige ingredienser. Kør/rør sammen til en masse, der kan trilles til kugler.
Jeg vejer dem som regel af, så de bliver ens. Disse vejer ca. 25 g. Det var en passende størrelse til blomsterne.

Stil dem køligt.
Smelt lidt chokolade. Dyp pinden ca. 1½ i chokoladen og stik den halvvejs i kuglen. Lad dem atter køle af.
Smelt mere chokolade, dyp nu hele den kolde popcake i chokoladen og ryst overskydende chokolade af. Pynt og stil den på køl.