fredag den 8. november 2013

Chokoladecupcakes med Lemon Curd frosting


Efter 2 dage på kursus, mente vi alle, at vi havde fortjent lidt sødt. Dette er de gode chokoladecupcakes, her med Lemon Curd frosting.

Opskrift
Fundet hos Annettes Cupcakes (inspireret af "Ultimate chocolate frosting a la Martha Stewart")

9 dl flormelis
180 g blødt smør
1 tsk vanillesukker
3-5 spsk. Lemon Curd
1 - 1,5 dl lun mælk (tilsæt 1 spsk. af gangen til ønsket konsistens er opnået)

Flormelis, vaniljesukker og smør piskes til en luftig creme. Tilsæt Lemon Curd og pisk igen. Tilsæt mælken lidt af gangen.

Det er en super frisk frosting.

Der kan alternativt undlades Lemon Curd og i stedet tilsætte 2,5 dl. kakao.
Og med f.eks. 3 tsk. vaniljesukker i stedet for Lemon Curd, har du vaniljefrosting.
Skifter du mælken ud med for eks. jordbær sirup, har du jordbær frosting. Eller udskift med hindbær sauce fra Dr Oetker.
Du kan også bruge jordbær flormelis fra Dansukker istedet for almindelig hvid flormelis.
Erstatter du en smule af mælken med færdiglavet kaffe, har du en lækker mocca frosting.