søndag den 10. december 2017

2. søndag i advent med familien



En pludselig indskyldelse og en flæskesteg på tilbud og vupti var familien inviteret til middag 2. søndag i advent. Og vi skulle naturligvis have en kage til dessert.

Det blev en Red Velvet kage, der blev delt i 3 bunde og de blev alle stænket med hjemmelavet appelsinsirup. Så blev de lagt sammen med hvid chokoladecreme (ganache) tilsat smukke granatæblekerner fra et helt granatæble.



Der var ikke meget tid, så pynten blive lavet i al hast - juletræer af marcipan, farvet grønne, dyppet i krymmel og sat i den kridhvide frosting med glimmer og spiseligt sølv.
Langs kanten lagde jeg lidt julegran, men det sat kun på lige da kage kom på borden og blev ikke spist.

Kagen smagte skønt og så så fin ud i farverne.



Opskrifter
Red Velvet (dobbeltportion, bages i 20 cm form i ca. 45 min)
Hvid chokoladecreme
Frosting (fra Wilton Whipped Icing Mix)

Her er et billede fra inden kan blev opsmurt med icing: