fredag den 26. oktober 2018
Efterårs pops
Alle de skønne farver der ses her i efteråret ...
Cake pops
24 stk.
550 g Drømmekage
4 spsk flormelis
2,5 spsk hindbær
3 spsk. Nutella
2 spsk kakaopulver
200 g mørk chokolade
Bronze, guld, grøn og orange sukkerperler
24 slikkepinde, 20 cm
Smulr kagen i en stor skål (eller kør den på en foodprocessor). Bland flormelis, marmelade og Nutella i og rør det godt sammen. Gerne på en maskine. Prøv dig frem med konsistensen. Der skal kunne trilles faste kugler af massen. Tilsæt evt. mere flormelis hvis massen er for fugtig eller mere marmelade hvis den er for tør.
Form til små kegler. Køl dem i 1 time. Smelt lidt chokolade og dyp pindene heri inden de stikkes ca halvvejs ind i popsene. Lad igen popsene køle.
Smelt chokoladen og dyp pops heri. Tap forsigtigt kagepinden på kanten af chokoladeskålen, så overskydende chokolade falder af. Drys så med det samme med sukkerperler.
Stil på køl indtil servering.