mandag den 23. december 2019
Tre-farvet chokolader
Disse chokolader blev ret fine på trods af, at de er lavet ud fra "Stop Mad-spild"-princippet.
Chokoladerne er udelukkende lavet af overskydende chokolade fra de øvrige fyldte chokolader, jeg har fremstillet i år. Uanset om chokoladen blev korrekt tempereret eller ej og uanset, at der måske var kommet lidt krummer i fra fyldet. Når jeg laver chokolader starter jeg med helt ny chokolade hver gang, men får en del overskud af "brugt" chokolade, så derfor blev disse chokolader til.
Indholdet blev resterne fra hindbærganache og de to slags karamel-fyld, så det er spændende at bide i en af dem, for hvad mon den gemmer på?
I alt blev der brugt ca. 300 g mørk chokolade(rester), der har 24 huller.
Først pudses formen, så pensles den med sølvglimmer. Derpå blev lidt rød Candy Melt fortyndet med kakaosmør og sprøjtet ned i formen. Først da det var størknet og overfladen renset, kom den temperede mørke chokolade i.