Rudolf - Knasende saltkaramel creme
Nisse - Gold chokolade med fyld af lys chokoladeganache
Grankogle med guld og sølv pletter - mørk chokolade med Pralin Feuilletine-knas
Grankogle med grønt - lys chokolade med Dubai
Rød top - mørk chokolade med kirsebær
Vindmølle - crispy citron creme
Sort top med guld snirkel - mørk chokolade med nougatknas (sesam praline)
Top med orange og gyldent - mørk chokolade med Biscoff Crunchy creme
Rød "Julestjerne" - mørk chokolade med Skildpadde ganache
Iskrystal hjerte - lys chokolade med kokosganache
Blå himmeltop - mørk chokolade med mintganache
Grøn top - Dubai
Cremefarvet top med grønt - Bueno creme
Hjerter med guld og røde pletter - lys chokolade med Snickers Butterscotch
Chokoladebarer med nødder og frugt
Et par opskrifter
Skildpadde
120 g Toms Skildpadder
30 g mørk chokolade
50 g piskefløde
Evt et par dråber romessens
Varm fløde, skildpadder og chokolade langsom op over svagt blus. Rør hele tiden. Når chokoladen er næsten smeltet, tages kasserollen af og der røres til ganachen er helt samlet og blank. Lad det køle til 31C. Fyld i skallerne.
Kokos
3 Yankibar kokos
30 g lys chokolade
30 g piskefløde
Smelt begge dele i en lille gryde under konstant omrøring. Når barrene er godt smeltet tages gryden af varmen og der røres til alt er helt blandet. Køl af til 31C. Fordel i skallerne.
