Påskekyllinger af mælkechokolade med fyld af Gold chokolade med Baileys Chocolat.
Reden er mørk chokolade med fyld af Toblerone Kokosganache.
Baileys ganache
150 g Gold chokolade
60 ml piskefløde
10 g glukosesirup
2 spsk Baileys Chocolat
Smelt chokoladen og kog fløde og glukose op. Hæld det over chokoladen og rør til det samler sig. Tilsæt Baileys. Lad det stå til det opnår stuetemperatur. Fyld i formene.
Kokosganache (reden)
100 g Toblerone Coconut
15 g glukosesirup
40 ml piskefløde
Chokolade til kanten af formen
Chokoladekrymmel
Smelt chokoladen og kog fløde og sirup op. Hæld over chokoladen og rør til alt er samlet.
150 g Gold chokolade
60 ml piskefløde
10 g glukosesirup
2 spsk Baileys Chocolat
Smelt chokoladen og kog fløde og glukose op. Hæld det over chokoladen og rør til det samler sig. Tilsæt Baileys. Lad det stå til det opnår stuetemperatur. Fyld i formene.
Kokosganache (reden)
100 g Toblerone Coconut
15 g glukosesirup
40 ml piskefløde
Chokolade til kanten af formen
Chokoladekrymmel
Smelt chokoladen og kog fløde og sirup op. Hæld over chokoladen og rør til alt er samlet.
Rede-formen husker jeg ikke hvor er fra, jeg tror faktisk den har være emballage til noget andet. Brug evt mini muffinforme i stedet.
Støb først skallerne. Fyld dem 1/3 op med ganache. Dæk overfladen med chokolade, men lad der være frit de sidste 4-5 mm. I alt skal formen kun fyldes 3/4 op af både fyld og dækkende chokolade.
Når chokoladen har sat sig tages chokoladerne ud af formene. Der sættes en tynd stribe chokolade langs kanterne og lige inden chokoladen sætter sig, dyppes den i krymmel.
Når krymmel har sat sig sættes kyllingen fast med mere chokolade.
Når chokoladen har sat sig tages chokoladerne ud af formene. Der sættes en tynd stribe chokolade langs kanterne og lige inden chokoladen sætter sig, dyppes den i krymmel.
Når krymmel har sat sig sættes kyllingen fast med mere chokolade.