Tre slags chokoladestænger, som skal give væk i en kærlig fødselsdagshilsen.
Stængerne med rosa skrift indeholder hindbærganache, blå skrift indeholder Baileys Chocolat og den hvide skrift indeholder en knasende karamelmasse (Cara Crakine, købt færdig).
I bunden af æsken ligger små runde chokolader med samme indhold som stængerne, dog indeholder den blå kokosganache.
Ganache med hindbær
Opskrift til 21 stænger
130 g frosne hindbær
1 tsk citronsaft
200 g hvid chokolade
15 g blødt smør
Smelt chokoladen i microovnen. Kog bær og citronsaft op og lad det simre et par minutter. Hæld over chokoladen og rør til det samler sig. Tilsæt til sidst det bløde smør. Lad det stå til det har en temperatur på 30 C. Fordel i skallerne. Lad ganachen stå i et par timer til det har sat sig.
Ganache med Baileys Chocolat
Opskrift til 14 stænger
200 g hvid chokolade
90 ml piskefløde
1-2 spsk Baileys Chocolat
Smelt chokoladen og varm fløden op til kogepunktet. Hæld over den smeltede chokolade og rør til det samler sig. Tilsæt Baileys. Lad ganachen stå til den er knap så fyldende. Fordel ca. 15-17 g i hver chokoladestang. Lad det stå til ganachen er fuldstændig fast. Luk skallerne.