mandag den 16. august 2021

Bobler med brombær


En skøn kombination med brombær og marcipan - her i formen fra Silikomart, der hedder Bolla B. Formen er let at bruge og giver de fine boblende stænger. 

Skaller
300 g mørk chokolade (nr. 811 fra Callebaut)

Temperer og støb skallerne.

Fyld
Marcipan

Trilles i passende små kugler og presses forsigtigt ned i den støbte chokolades form. Gem plads til ganache og lukning af chokoladestængerne.

Brombærganache
125 g friske brombær
2 spsk vand
130 g hvid chokolade (Callebaut)
1 dl piskefløde

Kog bær og vand op og lad det simre et par minutter. Stavblend og si kernerne fra.
Smelt chokoladen og varm fløde op til kogepunktet. Hæld fløde over chokoladen og rør i midten til ganachen samler sig. Tilsæt brombærsaft og vend det grundigt sammen. Lad ganache stå til den er max 28 C.