fredag den 17. marts 2023

Kaffe og Baileys i mørk chokolade


Mørk chokolade med kaffeganache tilsat Baileys og pynt i bunden af gyldne kaffebønner.
Formene er sprayet med en blanding af vodka og guldglimmer inden støbning.

Form fra ChocolateWorld, nr. 1217 og fra Implast (stjerne).
Chokolade og fyld fra Callebaut.
Guldglimmer fra Odense Marcipan.

Kaffe og Baileys ganache
til 1 form med 21 stk.
50 g hvid chokolade
15 g Gold chokolade
30 ml piskefløde
20 g Cacao Barry Café (fra Callebaut)
15 ml Baileys med chokoladesmag

Smelt chokoladen med fløde over vandbad. Rør jævnligt. Fjern fra varmen når chokoladen er næsten smeltet. Rør det sidste ud. Tilsæt Cacao Barrry Café og til sidst Baileys. Når ganachen måler max 30 C fordeles det i skallerne.