Træstammer
400 kage, chokolade- og/eller drømmekage
100 g marcipan i små stykker
2 spsk hindbærmarmelade
125 g smeltet chokolade
2 tsk. romessens
evt. flormelis hvis massen bliver for fugtig
Overtræksmarcipan (evt. Odense Ekstra Hvid)
Ca. 100 g chokolade til at dyppe enderne i
Evt krymmel
Blend kagerne til krummer. Tilsæt marcipan, marmelade, smeltet chokolade og romessens.
Rul massen ud til 4 stænger og læg på køl et par timer. Rul marcipan ud til maks. 2-3 mm i tykkelsen, afmål stængerne, fugt med en anelse vand og pak hver stang ind. Skær enderne af og del stængerne i passende stykker. Læg på køl.
Smelt chokoladen og dyp den ene ende af en træstamme. Stil den på højkant, drys evt med krymmel. Når chokoladen har sat sig dyppes den modsatte ende. Husk at drysse med krymmel hvis det skal på.