Lækre dadeltrøfler - der minder om Ferrero Rocher, om ikke andet så i udseende.
Trøfler
8 Medjool Dadler, evt. udblødt i kogt vand
60 g mandelmel
40 g kakao pulver
3 spsk. peanut butter (eller anden nøddecreme)
2 tsk. honning eller sirup
1,5 tsk. vaniljeessens
3 spsk. peanut butter, cremet (til midten)
Chokoladeovertræk
80-100 g mørk chokolade
1 tsk kokosolie neutral
2-3 puffet quinoa (eller hakket nødder)
Form 8 små kugler af peanut butter og sæt i fryser i 1 time.
Blend ingredienserne til selve trøflen, Tilsæt evt. en smule vand, hvis konsistensen er for tør. Form 8 store trøfler. Tryk et hen times tid.
Smelt chokoladen med olie over et vandbad. Tilsæt puffet quinoa og dyp en kugle ad gangen.
Stil på køl til chokoladen har sat sig.