fredag den 9. april 2010

Kuffert kage
Jeg skal holde surprice party for mine børn. De bliver hhv. 10 og 15 år i denne weekend og i al hemmelighed har jeg fået samlet familie og nogle venner og veninder til dem.
Deres fødselsdagsgave er en rejse til Italien og derfor måtte kagen jo være en kuffert.
Den indeholder 2 bunde af drømmekage, hvor den ene har chokoladestykker i. Der er også en bund af chokoladekage. Der er brombærmousse og tobleronecreme som fyld.
Overtrækket er færdigkøbt brunt sugarpaste med chokoladesmag (og duft!) fra Kagebutikken og det har jeg blandet med marcipan for at få et lidt grovere udseende.

Kagen måler 38 x 28 x 6 cm og der er rigelig kage nok til 30-35 personer...

4 kommentarer:

 1. Rigtig flot kage! Du er godt til lave enkle kager, som er super flotte.

  SvarSlet
 2. Hej, min far fylder 50 år her den 5. marts og vi er en del der har slået os sammen om en safari tur til ham og min mor i begge deres 50 års gaver, derfor faldt jeg også for din kage og tænkte at den lige passede ind i temaet - den er super flot! Er det muligt at få opskriften af dig og en udførelsen af hvordan den er lavet, det ville virkelig være sødt af dig (: mvh katrine

  SvarSlet
 3. Det lyder da som en rigtig dejlig fødselsdagsgave. Flot.
  Du skal bare bage en meget stor kage f.eks. en chokoladekage og så dele kagen i 3 bunde. Det er nok nemmere måske at bage en bund af gangen. Brug f.eks. Bondekonens chokoladekage eller Drømmekage (se under Opskrifter bunde elelr Opkrifter kager). Kagen kan du enten fylde med mousse og chokoladecreme eller du kan lade kagen være som den er uden fyld. Kagen opsmøres med f.eks. nutellacreme (enkel at lave) og så overtrækker du med enten marcipan, sugerpaste eller blander de to. Brug en rest i en anden farve til at lave remme og hjørne "lapper". God fornøjelse

  SvarSlet
 4. Hold da op en flot kage, super ide :-)

  SvarSlet