onsdag den 21. april 2010

Lagkage med flag og blomster


Min nevø bliver 16 år i dag og skal have en kage med i klubben. Der skulle ikke være for meget pynt, så det blev til denne kage.
Der er 3 lyse lagkagebunde med blandet røde bær og revet limeskal-mousse og nougat/mørk chokolade ganache.
Overtrækket er blandet hvid sukkerpaste og marcipan (ca. 70/30), royal icing med limesaft og sukkerpaste blomster.
Kagen måler 36x26 og er ca. 7 cm høj. Der er kage til ca. 30-35 personer.
Tillykke Frederik med de 16 år...

4 kommentarer:

  1. Hvor er den flot...

    Har forsøgt at lave flag, dog mindre end dit, og det gik i kage alle 4 gange... Og så gad jeg ikke mere ... hihihihihi

    SvarSlet
  2. Det er nemt nok. Udrul rød paste, skær firkant eller rektangel med pizzaskærer, skær til i den ene side hvis det skal se sådan her ud. Udrul hvid paste, skær 2 strimler og lim dem på.. Og voila... Dannebro. Det tog dog lidt tid at få det helt lige og pænt.

    SvarSlet
  3. Wauv det ser godt ud...
    Synes det er vildt lækkert du skriver srørrelsen på kagerne og hvor mange personer det er til. Så får man selv lidt en fornemmelse på, hvor meget man skal lave.
    God weekend

    SvarSlet
  4. Den er rigtig fin. Ikke overpyntet som de havde frabedt sig, men alligevel pyntet nok til at man kan se hvad der skal fejres;)

    SvarSlet