lørdag den 9. april 2011

Jordbær bag tremmer



Børnenes fødselsdag blev fejret i dag. Jeg lavede en slags jordbærtærte, der bestod af 3 hjerteformet drømmekagebunde, der blev penslet med smeltet mørk chokolade. Mellem bundene var der vanilje lagkagecreme fra Dr. Oetker blandet med flødeskum og masser af friske jordbær. Til sidst blev øverste bund drysset med rød og hvid sukkerkrymmel.


Langs kanten af kagen satte jeg et bånd af marcipan, som jeg kunne "lime" chokolade-vaffel-rørene fast med chokolade på.


Kagen smagte rigtig godt. Den var frisk og lækker, chokoladen var dog lidt for hård at skære i, men det gik alligevel.

Hele herligheden blev holdt bag tremmer af 70 chokolade-vaffel-rør.
Kagen målte 24 cm og var 8,5 cm høj (uden rørene).

4 kommentarer:

  1. Uhm, lyder lækker!

    Er der ikke noget med, at hvis man tilføjer lidt smør eller neutral olie, så bliver overtrækschokoladen mere medgørlig?

    SvarSlet
  2. Jo, fløde brugte jeg. Jeg brugte ca. 3-4 spk. piskefløde til 200 g chokolade - det var dog ikke nok! Chokoladen var stadig hård at skære i, men det gik og kagen blev spist:-)

    SvarSlet
  3. Nanna - Nåh ja.. også fløde.

    Og sjovt nok, så går det altid med at få kagen ned alligevel :-D

    SvarSlet