søndag den 1. maj 2011

How to - fyldte påskeæg


Påskeæg af drømmekage med fyld af bærmousse og chokoladecreme. 
Bunden måler 38x28 cm og ægget 15 cm.


Skær/pres ud 3 bunde: En i 100% af æggets størrelse, en i ca. 85% og en i ca. 60%.


Læg den mindste bund i papægget, der er foret med en plastpose.


Du kan også vælge at fore hele ægget med kage. Det kan du se på billedet herunder. Se også mere her: påskeæg.


Fyld den første mousse i ægget. Her er det blandet røde bær-mousse.


Læg en bund (str. 85%).


Fyld den næste slags fyld i. Her er det chokoladeflødecreme.


Læg den sidste bund i papægget og pak det hele godt ind og sæt på køl i mindst 4 timer.


Vend ægget ud på det fad, det skal serveres på og glat fyldet rundt om kagen. Som du kan se her, er der der masser af dejlig fyld i dette æg. Det gør det mere besværligt at smøre kagen op, men smager dejligt.
Det tredje billede viser sidst jeg lavede påskeæg og havde foret hele ægget med kage.



Det lykkes at få kagen smurt ind i Nutellacreme trods den store mængde mousse og creme.


Det hele overtrækkes med sugarpaste blandet med marcipan (ca. i forholdet 60%/40%) og en smule Ivery-pastafarve i.


Tilbage er der så at pynte ægget (æggene). Jeg havde lidt mini påskeæg tilovers.