fredag den 24. juni 2011

Sommerferie kageSå blev det sommerferie for alle skolebørn. Min søn har længe ment, at det var hans tur til at få sin egen kage og det skete så i dag:-)
Denne kage ventede på ham, da han kom hjem fra sidste skole dag i 4.klasse.

Det er Bondekonens chokoladekage delt i 2 og fyldt godt op med vaniljeflødeskum og friske jordbær, hindbær og blåbær samt lidt hakket chokolade med nødder. Jeg smurte kagen ind i Nutellacreme og bølgede det let. Herpå masser af sommerblomster og en enkelt is. På 2 af kagesiderne kom en sommer-skjorte og på de 2 andre en sol. Figurerne er lavet af marcipan i en form, der egentligt er beregnet til smeltet chokoladefigurer.Kagen måler 25x25x5 cm.

Heldigvis var han sød at tilbyde sine forældre et stykke af den skønne kage... Den smagte rigtig godt med alle de lækre friske bær:-)

1 kommentar:

  1. Mmmnn den ser dejlig ud.. det er da en sød mor din søn har!!
    Sommerbær og chokolade er altid en rigtig god kombi :-D Har lige lavet den selv i en voksen udgave ved trøffelcreme og brombærkompot.. mums!
    Jeg kan særligt godt li' billedet, hvor kagen er skåret over. Ved ikke hvad det er for en fetich, men jeg synes bare det er så indbydende at se lagene i kagen ;o)

    SvarSlet