![](https://2.bp.blogspot.com/-7x4acn7HEFQ/TqFDdwjLV5I/AAAAAAAACOc/TYUypkcfBy0/s200/Lagkagebunde.jpg)
Dette er opskriften på de lagkagebunde jeg altid bruger. Opskriften slår aldrig fejl og smager fantastisk. Bag gerne et par dage før brug og pak ind i husholdningsfilm. Opbevares på køl indtil den hele kage deles til bunde.
3 bunde str. 20 cm
4 æg
160 g sukker
1 spk. vand
1 tsk. vaniljesukker med top
1 knsp. fint salt
120 g hvedemel
1 tsk. bagepulver
Evt. 3 spk. kakao, hvis chokoladebunde
Tænd ovnen på 200 grader. Smør en form, men kun i bunden. Læg et stykke bagepapir, også kun i bunden.
Pisk æg med sukker, vanilje, vand og salt. Pisk længe og grundigt – gerne 5 min på høj effekt. Det skal blive en fin mousse.
Sigt mel og bagepulver i. Vend det i med let hånd til melet kun lige er opslugt.
Bages med ovnlågen lidt på klem de første 10 min, herefter med helt lukket låge. Bages i alt ca. 20 min.
Lad kagen stå i formen til den er kold.
Pakkes i husholdningsfilm og opbevares i køleskab inden den deles i bunde.