torsdag den 8. december 2011

Hvid julekage


Denne kage har jeg glædet mig til at lave til mine kolleger. Det er en Red Velvet med fyld af hvid chokolademousse med granatæble.
Kagen er bagt med en dobbelt portion Red Velvet fra bogen The Hummingbird Bakery kagebog (køb den, du vil elske alle opskrifterne!)

Det er ikke alle, der er crazy med flødeost-glasur, som ellers altid bliver serveret til denne kage, så jeg valgte hvid chokolademousse med granatæble, da jeg tænkte, at det måtte se smukt ud med de røde kerner i den hvide kage.

Bundene er tykke, ca. 1½-2 cm, så kagen endte med at blive 12 cm høj. Jeg sparede heller ikke på moussen, som jeg lavede dobbeltportion af.
Kagen blev opsmurt med IMBC med appelsinpasta og hvid farve, ellers ville cremen blive mere gul end hvid.

Til sidst blev den overtrukket med sugarpaste og pyntet med de smukke borter, englehoveder, juletræ og masser af glimmer.

Det så rigtig flot ud med de røde og hvide farver. Smagen var også skøønn...

Her kan man se "den høje bandit" :-D