
Nej det er det ikke.
Det er en hyggelig og nem jordbærkage.
Til 2 personer:
1,5 dl. havregryn
½ dl. farin (eller lyst rørsukker)
50 g smør, smeltet
1/4 tsk. vaniljesukker
1 dl. piskefløde
Nutella
Jordbær, renset
Tænd ovnen på 200 grader.
Bland gryn og farin i en skål og tilsæt smeltet smør.


Bag bunden midt i ovnen ca. 12 minutter. Lad den køle helt af efter bagning.
Smør den kolde bund med Nutella.

Pisk piskefløden med vaniljesukker og smør det på bunden.
Skær jordbær i skiver og læg dem på.
Bunden er dejlig sprød og smager skønt af chokolade og jordbær. Jeg vil nok bruge lyst rørsukker en anden gang. Smagen af farin (puddersukker) var en anelse for gennemtrængende, men det er der jo andre der godt kan li :D
Opskriften er fundet hos DK-Kogebogen.dk