lørdag den 28. juli 2012

Tyvstart


Jeg fylder snart år og havde i går bare de nærmeste til lidt grillmad.
Jeg serverede det dejlige urtebrød til den maden og til dessert fik vi brandy snaps/nøddekurve

man kunne fylde med 2 slags hjemmelavet is (lemon/lakrids (opskrift længere nede) og hindbær.


Hertil fik vi 3 slags melon, serveret i min første og hastigt hjemmelavet melonkurv (se her hos Klidmoster hvordan)


og til kaffen var der oreokugler


og vaniljesmåkager


Sikke et festmåltid



Is med Lemon Curd

5 dl piskefløde
1 dåse sød, kondenseret mælk (ca 400 g)
200 g Lemon Curd (eller anden smagsvariant)

Pisk fløden til den har bløde toppe. Rør den kondenseret mælk i flødeskummet. Bland i det du ønsker af smag - f.eks. Lemon Curd.
Hæld i en form og dæk med husholdningsfilm. Frys 56 timer.
Tag formen ud ca. 30-40 min før servering og sæt i køleskab. Eller stil isen på køkkebordet i 10-15 minutter, så er den klar til servering.