lørdag den 28. juli 2012
Tyvstart
Jeg fylder snart år og havde i går bare de nærmeste til lidt grillmad.
Jeg serverede det dejlige urtebrød til den maden og til dessert fik vi brandy snaps/nøddekurve
man kunne fylde med 2 slags hjemmelavet is (lemon/lakrids (opskrift længere nede) og hindbær.
Hertil fik vi 3 slags melon, serveret i min første og hastigt hjemmelavet melonkurv (se her hos Klidmoster hvordan)
og til kaffen var der oreokugler
og vaniljesmåkager
Sikke et festmåltid
Is med Lemon Curd
5 dl piskefløde
1 dåse sød, kondenseret mælk (ca 400 g)
200 g Lemon Curd (eller anden smagsvariant)
Pisk fløden til den har bløde toppe. Rør den kondenseret mælk i flødeskummet. Bland i det du ønsker af smag - f.eks. Lemon Curd.
Hæld i en form og dæk med husholdningsfilm. Frys 56 timer.
Tag formen ud ca. 30-40 min før servering og sæt i køleskab. Eller stil isen på køkkebordet i 10-15 minutter, så er den klar til servering.