onsdag den 22. august 2012
Skøn musli
Hjemmelavet musli - det smager godt og kan varieres i det uendelige.
Her får du lige "grundopskriften"
Ca 750 g
300 g havregryn
50 g hvedeklid
50 g sesamfrø
50 g hørfrø
50 g kokosmel
150 g honning
2 dl kogende vand
50 g rosiner, tranebær eller andre soltørret bær
50 g tørrede finthakket abrikoser
Indstil ovnen på 180 grader. Bland de første 5 ingredienser i en skål.
Rør honningen ud i det kogende vand. Hæld det i skålen med de tørre ingredienser.
Bred det ud på en bageplade med bagepapir og rist det i ovnen ca. 30 - 40 min. Vend rundt i det hvert 10 min.
Tag pladen ud og lad det køle af på pladen. Iilsæt rosiner/tørrede bær og de finthakkede abrikoser.
Opbevar det i et glas med tætsluttende låg
Det smager skønt og ... ligger godt i maven :D
Opskriften er fra et gammelt ugeblad.