onsdag den 22. august 2012

Skøn musli



Hjemmelavet musli - det smager godt og kan varieres i det uendelige.
Her får du lige "grundopskriften"

Ca 750 g

300 g havregryn
50 g hvedeklid
50 g sesamfrø
50 g hørfrø
50 g kokosmel
150 g honning
2 dl kogende vand
50 g rosiner, tranebær eller andre soltørret bær
50 g tørrede finthakket abrikoser

Indstil ovnen på 180 grader. Bland de første 5 ingredienser i en skål.
Rør honningen ud i det kogende vand. Hæld det i skålen med de tørre ingredienser.
Bred det ud på en bageplade med bagepapir og rist det i ovnen ca. 30 - 40 min. Vend rundt i det hvert 10 min.
Tag pladen ud og lad det køle af på pladen. Iilsæt rosiner/tørrede bær og de finthakkede abrikoser.
Opbevar det i et glas med tætsluttende låg

Det smager skønt og ... ligger godt i maven :D



Opskriften er fra et gammelt ugeblad.