torsdag den 5. september 2013

Aloha Hawaii...



Dagens kager er til kollegerne. En stor til dem på kontoret og en mindre til de kolleger, der sidder i et møde :-)



Kagerne indeholder 3 chokoladelagkagebunde og har fyld af jordbær/rabarbærmousse samt chokoladeganache med Digestive-knas. De er overtrukket med blandet marcipan og chokoladefondant.



Den store måler 23 cm og er ca. 8 cm høj. Den lille måler 16 cm og er også ca. 8 cm høj.

2 kommentarer:

  1. Uhmmm det lyder bare godt. Det kan da være jeg skal prøve den der blanding med marcipan og fondant snart. Er det nemt nok at arbejde med ?

    SvarSlet
  2. Ja, det er supernemt at arbejde. Fondanten gør, at marcipanen er nemmere at bearbejde og rulle ud. Den krakelerer heller ikke så let. Samtidig smager det jo af marcipan og ikke fondant.
    Denne smager dog både af chokolade og marcipan :)

    SvarSlet