tirsdag den 24. september 2013

Cappucino Crunch Pops


Opskrift til ca. 8 pops

200 g chokoladekage (f.eks. denne)
2 store spsk. Nutella
2 tsk. abrikos marmelade
2 spsk. flormelis
*1 spsk. Bailey


ca.200 g mørk chokolade
ca. 40-50 g krymmel

*pas på at massen ikke bliver for våd, så kan det være svært at samle til faste kugler senere.

Kagen smuldres til krummer og alt blandes. Rul til kugler, der køles i køleskab i ca. 1 time.
Smelt ca. 30 g mørk chokolade og dyp en velegnet pind heri. Stik den i en af pops'ene, ca. 2/3 igennem.
Køl atter kuglerne, ca. 30 min.
Smelt resten af chokoladen. Dyp en cakepop og ryst den overskydende chokolade af ved forsigtigt at banke pinden på kanten af skålen med chokolade og drej den samtidigt. Drys med den krymmel du har lyst til. Stil popsene på køl.


Gem resten af den smeltede chokolade til en anden gang :)

Den valgte krymmel har Cappucino-smag. Jeg har købt den her.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar