søndag den 22. december 2013

Sidste julekage



Den sidste julekage har jeg lavet til nogle søde mennesker. De fortjener en kage til at gå på juleferie på.

Kagen indeholder 3 kagebunde af Cake Boss (set hos Annettes kager...) med fyld af kirsebærmousse (inspiration hos Leneskage.dk). Kagen er opsmurt med Wiltons creme med smag af champagne og overtrukket med hvid fondant fra Kagebutikken.



Opskrift kirsebærmousse (ændret ift. Lenes opskrift):
1 lag i str. 25x25 cm form

1 blade husblas lægges i blød i koldt vand
3-4 dl fløde piskes til skum
Saften fra 1 citron og
½ dl kirsebær lage/kirsebærvin lunes
Kirsebær hakkes groft, så mange som du syntes. Jeg brugte et ½ glas rød Amarena Toschi

Husblassen smeltes i lagen og det afkøles. De hakkede kirsebær og fløden vendes i.
Kan fyldes i kagen eller stå i en skål, til det er mere fast i konsistensen.
Smager af jul :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar