Den sidste julekage har jeg lavet til nogle søde mennesker. De fortjener en kage til at gå på juleferie på.
Kagen indeholder 3 kagebunde med fyld af kirsebærmousse. Kagen er opsmurt med Wiltons creme med smag af champagne og overtrukket med fondant.
Kirsebærmousse:
1 lag i str. 25x25 cm form
1 blade husblas lægges i blød i koldt vand
3-4 dl fløde piskes til skum
Saften fra 1 citron og
½ dl kirsebær lage/kirsebærvin lunes
Kirsebær hakkes groft, så mange som du syntes. Jeg brugte et ½ glas rød Amarena Toschi
Husblassen smeltes i lagen og det afkøles. De hakkede kirsebær og fløden vendes i.
Kan fyldes i kagen eller stå i en skål, til det er mere fast i konsistensen.
1 lag i str. 25x25 cm form
1 blade husblas lægges i blød i koldt vand
3-4 dl fløde piskes til skum
Saften fra 1 citron og
½ dl kirsebær lage/kirsebærvin lunes
Kirsebær hakkes groft, så mange som du syntes. Jeg brugte et ½ glas rød Amarena Toschi
Husblassen smeltes i lagen og det afkøles. De hakkede kirsebær og fløden vendes i.
Kan fyldes i kagen eller stå i en skål, til det er mere fast i konsistensen.