tirsdag den 21. oktober 2014

Chelsea på kagen


Hvad giver man en person, der elsker kage og godt kan li' fodboldholdet Chelsea?

Man giver begge dele :)

Kagen indeholder 3 lagkagebunde og har fyld af hindbærmousse og chokoladeganache af Marabou med peanuts og nougat.
Kagen er opsmurt med Nutellacreme, der er krydret med lidt Espresso og overtrukket med overtræksmarcipan*.
Marcipanen drillede dog og sprækkede i hjørnerne. Derfor kom der lige en "fodbold-blomst" i hvert hjørne.

Billedet er fundet på nettet og printet i sukker af KageDeko. Perlerne er fra Dr. Oetker.

Kagen måler ca. 20 x 30 cm og er 8 cm høj.

*Overtræksmarcipan:
300 g ren rå marcipan
150 g flormelis
Ca. 35 g. glukosesirup

Ælt alle ingredienserne sammen til en ensartet masse med en dejkrog i røremaskinen.

Opbevar overtræksmarcipanen i en lukket plasticpose. Hvis marcipanen skal bruges inden for en uge, kan du opbevare den i en tætlukket plastpose.
Skal den først bruges senere, kan du fryse marcipanen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar