torsdag den 12. februar 2015
Kærlighed til kolleger
I dag fik jeg forkælet nogle af mine kolleger med skønne hjerte cakepops og cookies.
Pops'ene (opskrift længere nede) var chokoladekage blandet med frisk orangepasta og lidt Nutellacreme og overtrukket med karamelchokolade. Det var en god kombination.
Småkagerne var udstukket i vaniljedej og pyntet med limefrosting (RI med limesaft). Efter tørring fik de kærlige stempler i rødt og fondant pynt.
Så nu er mine kolleger heller ikke i tvivl om, at Valentine er nær <3
Smuldr ca. 300 g chokoladekage.
Tilsæt 1-2 tsk appelsinpasta og ca. 100-150 g Nutellacreme - lidt af gangen. Konsistensen skal være, så massen kan samles til en lille fast kugle.
Lad kuglerne (hjerterne) hvile på køl i ca. 1 time.
Smelt lidt chokolade og dyp en pind i chokoladen og herefter ca. 1 cm ind i kuglen. Lad atter kuglerne køle, ca. 15 min.
Smelt imens ca. 200-300 g chokolade, hæld chokoladen i et højt glas og dyp pops'ene heri.
Drys evt. med krymmel, inden chokoladen størkner.