torsdag den 18. juni 2015

25 års jubilæum



Min kollega har 25 års jubilæum og skal i dag servere disse kager til receptionen.

Der er 2 chokolade- og 1 vaniljelagkagebund i hver kage. Fyldet består af et lag med en mousse af 2/3 hindbær og 1/3 blandet røde bær samt et lag med Tobleronecreme (ganache).
Bundene er bagt enkeltvis og blev ret tykke, men ikke helt tykke nok til at dele i to. Kagerne endte derfor med at blive pænt høje...
De blev dryppet en anelse med en jordbær/rabarbersirup mens kagen blev lagt sammen for at gøre dem mere "svampede".
Overtræk og pynt er blandet marcipan fra Anton Berg og Wiltons hvide fondant. Der er iblandet en smule elfenbensfarve.



Det glade og skønne billede af Jan er printet i sukkerprint og lige til at spise.

Stort tillykke med jubilæet og jeg glæder mig til receptionen :)

Mål på kagerne er ca 29x23x9 cm.