søndag den 8. november 2015

Baby Shower for NicolineI dag skal der holdes Baby Shower for en veninde. Hun venter en pige og ved allerede nu, at hun skal hedde Nicoline.Festen holdes i Teddy-tema i farverne lyserød og lilla.
Jeg har lavet denne kage, der indeholder 2 vaniljelagkagebunde og 1 chokoladelagkagebund. Mellem bundene er der hindbærmousse og Tobleroneganache.
Kagen er smurt op med Svejtsisk Marengssmørcreme med lys chokolade og er overtrukket med blandet marcipan og fondant. (Opskrifter nederst i indlæg).Pynten er lavet i fondant i forvejen, så den kunne nå at tørre. Barnevognen tager tid at lave og skal have minimum 1 uge at tørre i, for at kunne stå på hjulene.Bamsemor sidder og lægger al vasketøjet sammen ;)Ved siden af kagen skal der serveres Teddy-pops. De er lavet af chokoladekage. Der er små M&Ms som ører og hele pop'en en dyppet i karamelchokolade. Sløjfer, næser mv er lavet inden popsene, så de var klar til at sætte på, mens chokoladen stadig var blød. Øjne og næsetip er sorte sukkerkugler.
Hver cakepops er pakket i cellofanpose med en lyserød sløjfe bundet om.Kagen måler 22 cm og er 11 cm høj. Kagen er beregnet til 16 personer.

Opskrifter:
Lagkagebunde
Hindbærmousse
Ganache
Svejtsisk Marengssmørcreme med lys chokolade
Pops

Ingen kommentarer:

Send en kommentar