fredag den 20. november 2015
Black and White cupcakes
Chokoladecupcakes med skøn hvid chokoladecreme på toppen... pyntet med en enkelt smuk blomst.
Kagerne er bagt i firkantet forme i en firkantet cupcake-bageform fra PME. Papirformene er fra Wilton, men slap desværre kagerne efter bagningen. Desuden kunne den mørke chokoladekage ses gennem det den hvide bageform og det så ikke så godt ud. Derfor er kagerne på billederne placeret i nye og ubrugte/ubagte papirsbageforme.
Så enten skal man vælge andre bageforme eller have dobbelt så mange af dem, så kagerne kan flyttes over i en ny form efter afkøling.
Lav blomsterne i god tid. Jeg brugte fondant med tylosepulver. Når de er tørre, holdes de kort ind over dampen fra kogende vand, så de får en skinnede overflade. I midten af blomsten er udstukket en rund sort cirkel, hvor perlerne blev "limet" fast med sukkerlim.
Opskriften på cupcakes findes her.
Opskriften på hvid chokoladecreme findes her.
Blomsterudstikkeren hedder Orchard – Lace Flower og jeg brugte den næstmindste.
Disse kager blev bl.a. delt ud til de søde mennesker, der hjælper mig med "ting til kager" :)