lørdag den 12. marts 2016

Housewarming og færdiguddannet


Min skønne og ældste nevø er færdig med sin uddannelse og fejrer det kombineret med housewarming.
En lille ekstra-gave bliver disse fyldte chokolader af mørk chokolade, karamelfyld, pyntet med chokoladepynt i bunden og penslet med guld på toppen. De blev pakket i en lille æske (fra parti-Versand.de) med matchende silkepapir og gavebånd :)



Kæmpe tillykke til Frederik :)

Karamel
100 g karamel chokolade* (min er fra Callebaut)
½ dl. piskefløde

Hak chokoladen fint. Opvarm piskefløden til kogepunktet. Hæld over chokoladen og lad stå et minutter. Rør stille og roligt i midten af skålen og efterhånden som ganachen bliver blank i midten, røres i større cirkler til alt er blandet. Lad ganachen stå til den er smørbar (konsistens som flødeost).

*Har du ikke karamelchokolade, kan du i stedet for ganache anvende Dulce de Leche, der kan købes færdigt eller laves selv. Se bare her.