mandag den 20. juni 2016

Nutella Fudge is



Super nem og hurtig opskrift. Og de smager bare så lækkert. Jeg tilsatte lidt espresso-kaffepulver for at de ikke skulle blive for søde af Nutella. Det virkede perfekt. Nutella is kan spises stort set direkte fra fryseren, da de ikke bliver så hårde.



Her får du min opskrift:

Nutella Fudge is
6 stk

300 g Nutella
2,5 dl. minimælk eller anden mælk
1,5 dl. piskefløde
½ tsk. vaniljeekstrakt
½ tsk espresso-kaffepulver (fint)
6 ispinde

Varm Nutella i microovn til det bliver flydende (ca. 30 sekunder) eller over vandbad. Bland vanilje og kaffepulver i og fløde. Rør rundt til massen samler sig og bliver glat. Hæld til sidst mælken i og rør det godt sammen.
Det er bedst at bruge lukket isbeholdere. Jeg havde lidt problemer med at massen løb ud af mine forme, fordi den er ret flydende. Så lukket isforme er absolut at foretrække.

Frys isene i minimum 6 timer og pynt dem gerne med smeltet chokolade, så de bliver ekstra festlige.

God fornøjelse


Inspiration er fundet rundt omkring, men hovedopskrift er herfra.