torsdag den 30. marts 2017
Chokoladepops med bærkrymmel
Jeg havde en lille rest chokoladekage til overs fra en lagkage, hvor jeg havde skåret en kage i bunde. Kagen blev blandet med lidt syltetøj og Nutella og blev til lækre cake pops :)
Chokoladepops
ca. 6 stk.
200 g chokoladekage (f.eks. Odense Marcipan)
2 tsk aprikos marmelade
1 spsk Nutella
150 g mørk chokolade
Krymmel - f.eks. Skovbær fra Odense Marcipan
Slikkepinde
Blandes godt sammen i en lille blender /hakker og trilles til kugler. Sæt i fryser i 20 min og smelt imens chokoladen over vandbad. Dyp en pind ca. 1 cm i chokoladen og stik den 2/3 ind i den iskolde cake pop. Fortsæt med resten af kuglerne.
Dyp nu hele kagekuglen i den smeltet chokolade og tap forsigtigt overskydende chokolade af. Drys med det samme med krymmel og stil på køl.
Kan opbevares ca. 1 uge i køleskab.